You are here: Webwiki > zemra.org

AlbaChat | Muzik | Lajme | Humor | VIP | Sms | Poezi Dashurie - Zemra.org (No review yet)

Goto Zemra.org
Popularity:

Language: english

AlbaChat, Mp3 Shqip, Muzik Shqip, Filma Shqip, Poezi Dashurie, Sms Dashurie, Horoskop Shqip, Barcoleta Shqip, Kuriozitete Shqip, Forum Shqip, Tregime Erotike, Tregime Seksi, Barcoleta 18+, Lajme Shqip, Edukata Seksuale, Teknologjia, Maqedonia, Kosova, Shqiperia, Shqip Chat, Albanian Chat, Foto Galeri, Fjale Te Urta, Shkarkime, Mp3, Muzik, Tekste Kengesh, Islami, Shendeti, Festa Islame,

Keywords: shqip zemra dashurie sms poezi albachat


Reviews and ratings of Zemra.org

There are no reviews yet.

Content and keywords

(c) Zemra.org

Important and popular websites

The website with the homepage "Log In" provides content on the pages Dafina Zeqiri X Mozzik Drama Pahiri, Gruja E Fortë and Stupcat Ramadani Dhe Zhikvo Flija. In the following table you'll find the 10 most important pages of Zemra.org:

# Description URL of the website
1. Dafi­na Zeqi­ri X Moz­zik Dra­ma Pahi­ri /dafina-zeqiri-x-mozzik-drama-pahiri/
2. GRUJA E FORTË /gruja-e-forte/
3. Stup­cat Ramada­ni dhe Zhik­vo Fli­ja /stup­cat-ramada­ni-dhe-zhikvo-flija/
4. Çtre­gon gru­pi juaj i gja­kut për jetën das­huro­re? /ctre­gon-grupi-juaj-i-gjakut-per-jeten-das­huro­re/
5. Mode­let e iP­ho­ne 15 Pro mund të vijnë me 8GB RAM /mode­let-e-iphone-15-pro-mund-te-vijne-me-8gb-ram/
6. Log In /
7. But­rint Ime­ri perfor­mon në skenë me fan­sen e tij me aftësi të kufizua­ra /but­rint-imeri-perfor­mon-ne-skene-me-fansen-e-tij-me-aftesi-te-kufiz..
8. Ran­dom Ar­ticle /?random-post=1
9. Era Istrefi pub­li­kon fo­tog­rafi nga pus­hi­met me të das­hu­rin e ri Amir Rrah­ma­nin /era-istrefi-pub­li­kon-fo­tog­rafi-nga-pus­hi­met-me-te-das­hu­rin-e-ri-ami..
10. Zbulo­ni a po ju tradhton Nëse gjatë in­timite­tit i bën këto pesë gjëra çdo gjë ju është e qartë! /zbulo­ni-a-po-ju-tradhton-nese-gjate-in­timite­tit-i-ben-keto-pese-gje..

Technical information

The web server used by Zemra.org is located in USA and run by CLOUDFLARENET. This web server runs 4 other websites, their language is mostly english. The web server of Zemra.org serves mostly websites with adult content. 80% of the websites are not suitable for teenagers and children.
Because Zemra.org was not classified as a website for adults, the proximity to other adult websites could impact the classifcation of this website negatively.

For managing the data of the webpages the CMS WordPress is used. The website uses the latest markup standard HTML 5.

Information about the server of the website

IP address:104.21.234.223
Server provider: CLOUDFLARENET
Number of websites:5 - more websites using this IP address
Best-known websites:Pornblogdog.com (well known), Zemra.org (a bit known)
Websites for adults:80% of the websites are adult
Language distribution:100% of the websites are english

Technical information about the technology of the website

Webserver software: cloudflare
Cms-Software:WordPress
Load time: 9.46 seconds (slower than 99 % of all websites)
HTML version:HTML 5
Robot information:max-image-preview:large
Filesize:222.81 KB (1711 recognized words in text)

Safety and classification

The website doesn't contain questionable content. It can be used by kids and is safe for work.

Attribute Classification
Google Safebrowsing
Safe
Safe for children
100%
Safe for work
100%
Webwiki rating
No ratings
Server location
 USA
Trustworthy 85%
Disclaimer: The classification is based on the automatic analysis of public information, ratings and customer reviews. All information is provided without warranty.
For webmasters:
Add a Webwiki button with the current rating to your website!

Similar websites

  • Gostivari.biz - Www.Gostiva­ri.Biz / Free Flash IRC Client ..

  • Teksteshqip.com - Tekste Shqip

  • Albparajsa.com - Albpa­raj­sa.Com - Me­dia on­li­ne ne shqip

  • Forumsq.net - Board di­rectory: Forumo­tion free fo­rum di­rectory

  • Albaniabook.com - Lib­ra­ri Al­ba­nia