You are here: Webwiki > alb-cyber.net

Alb-cyber.net - Facebook (No review yet)

Goto Alb-cyber.net
Popularity:

Language: english

Facebook është një mjet social që lidh njerëzit me miqtë dhe të afërmit të cilët punojnë, studiojnë dhe jetojnë rreth tyre. Njerëzit e përdorin Facebook-un për të qënë në dijeni me miqtë, të ngarkoni një numër të pakufizuar fotografish, të postoni lidhje dhe video dhe të mësoni më shumë rreth njerëzve që ata takojnë.


Reviews and ratings of Alb-cyber.net

There are no reviews yet.

Content and keywords

Important and popular websites

Important pages are Dërgo Një Mesazh Të Ri, Shqip and Reklamim. In the following table you'll find the 3 most important pages of Alb-cyber.net:

# Description URL of the website
1. Dërgo një Me­sazh të Ri /ajax/mes­sa­ging/com­po­ser.php
2. Shqip /ajax/intl/lan­gua­ge_dialog.php?uri=http://www.face­book.com/ho..
3. Rek­la­mim /cam­paign/lan­ding.php?place­ment=pf&cam­paign_id=402047449186&e..

Technical information

The web server with the IP-address 31.170.161.242 used by Alb-cyber.net is run by Main Hosting Servers and is located in USA. This web server runs 2 other websites, their language is mostly english.

The Alb-cyber.net websites were developed using the programming language PHP and served by a Apache server. The website prohibits search engines and webcrawlers using the description of the website from the Yahoo directory and using the description of the website from the Open Directory project. Other actions by webcrawlers and bots are allowed.

Information about the server of the website

IP address:31.170.161.242
Server provider:Main Hosting Servers
Number of websites:3 - more websites using this IP address
Language distribution:100% of the websites are english

Technical information about the technology of the website

Webserver software: Apache
Software platform:PHP, Version 5.2.17
Load time: 0.41 seconds (faster than 73 % of all websites)
Robot information:noodp,noydir
Filesize:11.45 KB (59 recognized words in text)

Safety and classification

The website doesn't contain questionable content. It can be used by kids and is safe for work.

Attribute Classification
Google Safebrowsing
Safe
Safe for children
100%
Safe for work
100%
Webwiki rating
No ratings
Server location
 USA
Trustworthy 85%
Disclaimer: The classification is based on the automatic analysis of public information, ratings and customer reviews. All information is provided without warranty.
For webmasters:
Add a Webwiki button with the current rating to your website!