BalkanWeb.com

BalkanWeb.com
Goto Bal­kan­web.com
Popularity:

Language: english

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: shqipëri, politik, kosovë, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me orë, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulturë, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.
English versi

Keywords: Ballkanweb Lajme Zgjedhje Komisioni I Zgjedhjeve Albania Vote Votim Vota Albanian Election Lajm Sportive Lajmi Lajmet E Sotme Fundit Artikuj Artikull Artikulli Bota Shqiperia Ps Pd Berisha Sali Edi Rama Ilir Meta Lsi Levizja Socialiste per Integrim

Share your experience:

Safety and classification

The website doesn't contain questionable content. It can be used by kids and is safe for work. Shalla List classifies Balkanweb.com as news website.

Attribute Classification
Safe for children ? The content of the website is classified as safe for children.
Safe for work ? It is safe to visit this website from workplace.
Webwiki Review ? The average user feedback on Webwiki is highly recommended.

Reviews, potential indications of suspected fraud, seriousness or potentially dangerous software (malware) can be found here: Balkanweb.com reviews

Content and keywords

Important and popular websites

Important pages are Fillimi, Shqipëria and -Ekonomi. In the following table you'll find the 10 most important pages of Balkanweb.com:

# Description ? URL of the website ?
1. Fillimi /site/
2. Shqipëria /site/kategoria/shqiperia/
3. -Ekonomi /site/kategoria/shqiperia/ekonomi/
4. -Kulturë /site/kategoria/shqiperia/kulture-2-shqiperia/
5. Kosova /site/kategoria/kosova/
6. -Politikë /site/kategoria/shqiperia/politike/
7. Rajoni /site/kategoria/rajoni/
8. -Kronikë /site/kategoria/shqiperia/kronike-shqiperia/
9. -Sociale /site/kategoria/shqiperia/sociale/
10. -Greqi /site/kategoria/rajoni/greqi/

Similar websites

Based on the keywords Lajme, Shqiperia and Albania Webwiki was able to find websites similar to Balkanweb.com. The following lists shows similiar websites.

 • Albanur.eu - Forum - Powered by AlbaNur

  Similarities: LajmeAlbaniaAlbanianShqiperia

  Simila­rity:
  30 %

  4 matching keywords

 • Albanianboxing.com - Albanian-Boxing | Haxhi Krasniqi vs. Oleksandr Cherviak | Elvir Muriqi vs. Sean Monaghan | Mike Keta vs. Mikheil Khutsishvili | Lajme | ..

  Similarities: LajmeAlbaniaAlbanianShqiperia

  Simila­rity:
  30 %

  4 matching keywords

 • Gazetakritika.net - Gazeta Kritika

  Similarities: LajmeZgjedhjeveVotimShqiperia

  Simila­rity:
  30 %

  4 matching keywords

 • Coe.al - Council of Europe Albania

  Similarities: LajmeKomisioniAlbaniaShqiperia

  Simila­rity:
  30 %

  4 matching keywords

 • Alboznest.com - AlbozNest - Foleja e Shqipeve | Just another WordPress site

  Similarities: LajmeZgjedhjeZgjedhjeve

  Simila­rity:
  22 %

  3 matching keywords

Please use the following link to find more similar websites with the keywords Lajme, Shqiperia, Albania or Zgjedhjeve.

Technical information

The server runs exclusively the website Balkanweb.com.

The Balkanweb.com websites were developed using the programming language PHP and served by a Apache server. For managing the data of the webpages the CMS WordPress in the version 4.2.1 is used. The website uses the latest markup standard HTML 5. To analyze the visitors, the websites uses the analysis software Google Analytics. The website does not specify details about the inclusion of its content in search engines. For this reason the content will be included by search engines. The visitors are redirected to the homepage of the website "/site/".

Information about the server of the website

IP address:159.122.78.244

Technical information about the technology of the website

Webserver software: Apache
Software platform:PHP, Version 5.4.37
Cms-Software:WordPress, Version 4.2.1
Load time: 1.4 seconds (slower than 71 % of all websites)
HTML version:HTML 5
Home:/site/
Filesize:366.5 KB (4770 recognized words in text)
Visitor Tracking/analysis:The website uses Google Analytics to analyze the visitors.

Technical contact of the website

Contact for the domainBalkanweb.com

ERMIR TUFA
FOCUS MEDIA NEWS
ISH UZINA AUTOTRAKTOREVE
1000 TIRANA

+355.682020430

Customer Reviews of Balkanweb.com

Roland
Roland
for the website Balkanweb.com
(5 of 5 points)
Rating:

Good news and its worth it to follow. Always follow this in the morning.

Comment on this
Helpful?
|
-1
Comment on this:
Your Name:

Your E-mail:


Add new review:
Your Name:

Your E-mail:

Your Website:

Rating:
      
      
      
      
      
Please rate this website
Top search words for Balkanweb.com
balkanweb ballkanweb bota dhe fundit gazeta kryesore lajme lajmet lajmi live news nga portal për shqiperia
Links to Balkanweb.com